ГЕРБ подари две бебешки кошари на детски социален дом в Сливен

---
17.04.2014 / 16:03

Общинската организация на ГЕРБ в Сливен продължава с инициативите за подкрепа и подпомагане на граждани и организации. Ръководството взе решение да подари две бебешки кошари на Дома за медико-социални услуги за деца в града. Кошарките вече са монтирани и поставени в групата на най-малките в дома.

 

Областният организационен секретар Керанка Стамова посети днес институцията и изрази задоволство, че подарените детски легълца ще бъдат от полза за малките възпитаници. Тя пожела на персонала приятно посрещане на Великденските празници.

 

През месец март общинското ръководство подпомогна участието на кукерската група към читалище „ Отец Пайисий” – с. Трапоклово в Маскарадни игри в село Александрово, община Павел баня. С подкрепата на ГЕРБ футболен отбор от Сливен се включи в турнир за аматьори в Димитровград. Младежката организация на ГЕРБ проведе турнир по стрийтбол за момичета и момчета от Сливен. С необходими пособия бяха подпомогнати пенсионерски клубове в област Сливен. Със съдействието на партията беше финансирано издаването на юбилеен сборник на сливенски автор.

Още снимки от новината

---
---
---
---
---
---
---

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев