Цветан Цветанов: България е изолирана от цяла Европа заради сегашното правителство

---
29.04.2014 / 17:14

Ние ви предлагаме най-добрата листа, листата на ГЕРБ. Всички, които са над 18 години, трябва да упражнят правото си на глас, защото само този, който е гласувал, има право да потърси сметка от управляващите. Това каза заместник-председателят на ПП ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб Цветан Цветанов в Дупница. Цветанов, водачът на листата на ГЕРБ Томислав Дончев, заедно с кандидатите за евродепутати Андрей Ковачев и Ева Паунова, призоваха за активност на предстоящите евроизбори с бюлетина номер 18. Кандидатите бяха придружени от народния представител и областен координатор на ПП ГЕРБ - Кюстендил Кирил Калфин.

 

"Важно е, че тези избори ще дадат ясна представа на българските граждани какво донесе това правителство за България. Сега тя е изолирана от цяла Европа. Единствената алтернатива е ПП ГЕРБ, защото срещата на Бойко Борисов с канцлера на Германия Ангела Меркел е доказателство за силната политика, която води ГЕРБ", категоричен бе Цветанов. По думите му всички 263 общини в България разчитат на парите от Европейския съюз, а те могат да бъдат факт единствено при управлението на ГЕРБ. Според заместник-председателя на ГЕРБ това са хора като Ева Паунова, Андрей Ковачев и като Томислав Дончев. Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ призова гражданите да упражнят най-важното си право, да не се поддават на манипулации, защото този път трябва да се постигне убедителна победа.

 

Пред събралото се множество Томислав Дончев заяви, че като представители на ПП ГЕРБ те ще поемат отговорност пред жителите на Дупница, и след една година отново биха застанали пред тях, за да отчетат какво са свършили. "България има силен глас, а ГЕРБ ще отстоява ясно и категорично интересите и в Европа. Ние ще ви дадем вяра и надежда, защото само заедно с вас може да успеем", каза водачът на листата и призова всички млади и будни хора да упражнят правото си на глас с бюлетин номер 18.

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев