ГЕРБ призова за разграничаване от подпалването на знамето на ЕС от представители на БСП

---
12.05.2014 / 20:18

Кандидатите за евродепутати от ГЕРБ призоваха останалите партии и коалиции, участващи в изборите да се разграничат от грозния акт на подпалване на знамето на ЕС, извършено от представители на БСП.

 

До всички кандидати за членове на Европейския парламент

 

Уважаеми кандидати,

 

Ние, от листата на ПП ГЕРБ призоваваме всички останали кандидати за евродепутати и партии, участващи в надпреварата за Европейските избори на 25 май, да се разграничат от грозния акт на подпалване на знамето на Европейския съюз, извършен от симпатизанти на БСП. По време на шествието на БСП, по случай деня на Европа - 9 май, след поднасянето на венци на паметника на Съветската армия в София, симпатизанти левицата подпалиха европейското знаме пред погледа на председателя на Партията на европейските социалисти и лидер на БСП Сергей Станишев. За България като страна - членка на ЕС, тази проява е провокация към европейското членство и бъдеще на страната ни и недвусмислен знак към всички останали страни - членки, а също така и недопустим акт към европейските ни партньори. „Европеецът“ Сергей Станишев дори не се е разграничил от позорните действия на симпатизантите на неговата партия. В следствие на този позорен публичен акт, за пореден път България може да загуби доверието на Европа, заради действията на българските социалисти.

 

Затова още веднъж призоваваме всички кандидати и партии, участващи в изборите за Европейски парламент, да се разграничат от неморалните действия на представители на БСП. Настояваме председателят на ПЕС и лидер на БСП Сергей Станишев да излезе и да се извини публично за позорните действия на представители на социалистическата партия.

 

12.05.2014 г.

 

Кандидати за членове на ЕП от листата на ПП ГЕРБ

 

 

 
 

Copyright © 2008-2021 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев