ГЕРБ организира народни борби в Сборище. Победител е Николай Паслар

---
17.05.2014 / 16:08

Николай Паслар от Бургас стана победител в народните борби, които се проведоха в село Сборище на 17 май. В надпреварата се включиха 30 състезатели от Сливен, Варна и други селища от региона и страната. Проявата се организира от ГЕРБ-Твърдица и се проведе под почетния патронаж на световната и европейска шампионка по борба и два пъти олимпийски вицешампион Станка Златева.

Участниците се състезаваха в четири категории - юноши до 60 кг, юноши до 75 кг, юноши до 85 кг и четвърта категория – мъже до 85 кг. Главен съдия в надпреварата беше Руси Ненчев.

 

Официални гости на събитието бяха народният представител от ПП ГЕРБ Десислава Танева, координаторът на структурите Марин Кавръков, кметът на Твърдица Атанас Атанасов, общинският председател на ГЕРБ-Твърдица и зам.-кмет на общината Петко Борисов и общинският съветник Валентин Лазаров.

 

„Този празник стана възможен след посещение на председателя на партия ГЕРБ Бойко Борисов в Сборище, когато открихме ремонтираната спортна зала. Благодаря на младите хора, които се включиха с доброволен труд. Тогава г-н Борисов обеща допълнителна субсидия за подобрения на спортната зала. Надявам се от тук да излязат нови шампиони като Станка Златева, Мирослав Киров и Николай Паслар, които да прославят името на Сборище и на България”, каза Десислава Танева при откриването. Тя подчерта, че е важно децата да растат в любов към спорта, което ги прави по-отговорни и успешни във всичко, което правят. Танева призова към активност в деня на изборите за евродепутати и подкрепа за № 18 в бюлетината.

Преди началото на състезанието присъстващите получиха подарък от приятел на Сборище - Магдалена Данчева. Тя остави на присъстващите две погачи и торта със снимки на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, народния представител Десислава Танева и техни симпатизанти.

Победителят в състезанието Николай Паслар е световен и европейски шампион по борба. За всички медалисти бяха осигурени награди.

Още снимки от новината

---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев