Бойко Борисов: Проблеми вдясно няма. Проблемът вляво е много тежък

---
26.05.2014 / 17:07

Много скоро ДПС ще е втора политическа сила, с това поведение на социалистите, това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на пресконференция, предаде репортер на Агенция “Фокус”. Ако ДПС продължи да подкрепя това умряло правителство... Най-важната министърка от него отиде в Брюксел. Нямат шанс. Това е умряло правителство. От бити партии, разгромени партии. Това е зомбирано правителство. Как, Орешарски, днес, като ходи по коридорите в Министерски съвет, не го ли е срам. Този мъртвец, това издъхващо правителство, трябва ли да го чакаме да умре окончателно? То няма никакъв живот, сгърчило се е там, и не знае къде е, каза Бойко Борисов.

 

Станишев казва: Ще строим "Белене". Излиза Йордан Цонев и казва: "Белене" няма да се строи, и не се строи. Станишев казва - ще вдигаме данъците. Излиза Йордан Цонев и казва: Какви данъци? След половин час Орешарски казва "данъците няма да се вдигат". Колко министри има Станишев в това управление? Хората обичат победителите, хората вървят със силните, каза Бойко Борисов. ДПС си върви напред, БСП - крета, каза Бойко Борисов.

Проблеми вдясно няма. За пореден път десницата в България побеждава. Проблемът е в лявото. Лявото е побеждавано на всички избори, години наред, където ги хванем. Проблемът вляво е много тежък. БСП не е една партия, Коалиция за България са колко партии, и плюс резултата на АБВ, пак е далеч след ГЕРБ. Това са безпощадните резултати, каза Бойко Борисов.

 

Проблемът за ГЕРБ е след предсрочните избори, когато завари разрушената държава, с наново спрени фондове. Тогава е моят проблем, каза Борисов.

Кутев, Дъбов, подпухнал, Мая Манолова - едвам, Корнелия... Всичките им приказки, че ГЕРБ разрушил - нито едно нещо не се оказа истина; лъжите им блеснаха.

Миков, този победен човек, той е само побеждаван, и да ми вземе кафеварката. Миков, иска да се качи на Цецка Цачева на стола. Как той ще ми дава думата, каза Борисов.

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев