Цветан Цветанов: Трябва да мобилизираме максимално усилията си, за да постигнем максимално висок резултат

---
25.08.2014 / 13:45

Цветан Цветанов: Трябва да мобилизираме максимално усилията си, за да постигнем максимално висок резултатСнимка: МВРСофия. Трябва да мобилизираме максимално усилията си, за да постигнем максимално висок резултат, защото, както каза и нашият председател, за да има някаква промяна на това, което наблюдавахме последната една година като статукво, трябва да има действително 121 гласа над, за да може ГЕРБ да управлява и да може да управляваме заедно с тези, които бихме могли да водим конструктивен диалог и да се присъединяват. Това каза зам.-председателят на ПП ГЕРБ и министър на вътрешните работи в кабинета „Борисов“ Цветан Цветанов в предаването „Тази сутрин“ на бТВ.

В коментар на това, ако ГЕРБ дойде на власт дали ще промени Закона за МВР бившият вътрешен министър заяви: „ГЕРБ много ясно изразява принципните си послания и принципните си действия, които ще бъдат предприети, когато дойдем на власт. Затова направихме и Кръгла маса по сигурността на 30 юли, на която присъстваха трима депутати от Бундестага, присъстваха и много представители на различни политически формации и бивши служители, които имаха възможност да се запознаят с точно тези програмни намерения, които има ПП ГЕРБ в сектор „сигурност“ и те бяха одобрени безапелационно от всички, които присъстваха на тази кръгла маса. Ще променим всичко, което беше разрушено, защото трябва да се възстанови доверието с ЕК, доверието с евроатлантическите партньори.“

 

„Вярвам, че българските граждани ще отидат и ще упражнят конституционното си право да гласуват, и когато ГЕРБ спечели тези избори и ги спечели убедително, съвсем нормално е да бъде лидерът в едно бъдещо управление. Но ние ще комуникираме и ще си говорим за секторни политики с всички парламентарно представени партии“, подчерта Цветан Цветанов.

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев