Цветан Цветанов: Само високата избирателна активност може да противодейства на купения вот

---
16.09.2014 / 13:47

Основна цел на ПП ГЕРБ е да бъде първа политическа сила и да постигне девета изборна победа. България се нуждае от стабилност, а това може да стане от партия, която може да носи политическа отговорност. Tова е ПП ГЕРБ. Това заяви пред над 200 човека в залата на Общинския съвет в Карлово, заместник-председателят на ПП ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията Цветан Цветанов, съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ.

 

Цветанов проведе срещи с граждани, членове и симпатизанти на партията в област Пловдив. Придружаваха го областният координатор на ГЕРБ Пловдив област Здравко Димитров, водачът на листата Методи Андреев и кандидати за народни представители от листата на ГЕРБ Пловдив област.

„За ГЕРБ не е самоцел управлението, но само то може да реализира нашите политически и управленски идеи. Искаме да има прозрачност, да има отговорност и ГЕРБ е доказала, че ги има“, посочи Цветанов. По думите му кандидатите за народни представители от листите на ПП ГЕРБ се срещат с хората по общините по време на тази кампания, за да обяснят, че само високата избирателна активност е единственото противодействие на купения вот, за това е важно да се гласува на тези избори.

Още снимки от новината

---

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев