Десислава Танева връчи награди на учители за Деня на народните будители

---
01.11.2014 / 08:39

Народният представител от ПП ГЕРБ Десислава Танева връчи награди на пенсионирани учители от Сливен. Това стана по време на среща по повод 1 ноември – Деня на народните будители. Наградите са учредени от Регионалния инспекторат по образование на името на Софроний Врачански, категория „Активни педагози - преди и сега”. Колективен приз получи Клубът на пенсионирани учители „Будител”. Индивидуални награди бяха връчени на Цвета Башева, Жеко Танев, Иван Иванов, Иванка Денева, Сава Пеев, Виктор Дойчинов, Николай Домусчиев, Дора Илиева, Иванка Калайджиева и Петър Добрев.

 

„Честит празник на всички! Искам да ви кажа едно чистосърдечно благодаря затова, че сте ни учили, че сте ни възпитали. От сърце ви пожелавам да намерите вашите последователи, които да направят така, че новото поколение да остане да живее в нашия град и да подобрява условията на живот тук”, каза в приветствието си към присъстващите Десислава Танева.

 

Тя увери, че ще направи всичко възможно срещата с пенсионираните учители да стане традиционна за 1 ноември. По думите й, техният опит и съвети биха били много полезни за бъдещото развитие и повишаване на качеството на образованието в България.

На срещата присъстваха началникът на Регионалния инспекторат по образованието Бисерка Василева и общинският съветник от ГЕРБ Керанка Стамова.

Още снимки от новината

---
---
---
---
---
---
---
---

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев