Цветан Цветанов прие в парламента младежи от Сливен, Нова Загора и Хасково

---
20.02.2015 / 20:13

Настоящото правителство гарантира стабилност за страната, то е добра перспектива за България и ролята на младите е да убеждават хората в това, заяви председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.председател на партията Цветан Цветанов на среща в парламента с представители на МГЕРБ и ЖГЕРБ от Сливен, Нова Загора и Хасково. Посещението беше организирано от народните представители на Сливен и Хасково.

„Вие сте нашите посланици по места и бъдещи общински съветници и народни представители”, допълни Цветанов. Той за пореден път подчерта, че за ГЕРБ политиката спрямо младите хора е много важна и неслучайно най-младият депутат в парламента е Георг Георгиев - председател на МГЕРБ и най-младият евродепутат е Андрей Новаков от ГЕРБ/ЕНП.

 

По време на срещата Цветанов направи анализ на политическата ситуация в страната и изпълнението на програмата за управление. Той увери, че за ГЕРБ е важна стабилността, която се получава след диалог на всички парламентарно представени партии. Освен това, участието на България в Европейския съюз е гарант за демократичността в страната.

Той критикува опитите на опозицията да опорочи добрата политика на правителството по Националната програма за енергийна ефективност на жилищни сгради и подчерта, че през последните четири-пет месеца в страната е направено много, най-вече по отношение на размразените средства по проекти, спрени по време на правителството на Орешарски.

 

Председателят на МГЕРБ Георг Георгиев подчерта, че младите хора са медиатор между връстниците си и политиката. Той призова младежите да продължават да бъдат активни и енергично да защитават добрите каузи.

Народният представител от ГЕРБ-Сливен Галя Захариева изрази надежда, че чрез младите все повече хора ще повярват в посланията и ще изразяват своята подкрепа.

„Аз и моите колеги сме убедени във всичко добро, което правим, в нашите политики, в идеите, които реализираме, за да се правят нещата по-бързо и искрено се надявам, че чрез вас и вашите послания, хората повече ще ни вярват и повече хора ще бъдат зад нас и всеки ден ще се увеличават”, каза тя.

Народният представител Мария Белова благодари на младежите за всеотдайната работа и изрази надежда, че със съвместната работа на всички структури, на местните избори ГЕРБ ще покаже, че отново е първа политическа сила.

На срещата присъстваха още народните представители Делян Добрев, Евгения Ангелова, Христо Гаджев, Антон Долапчиев.

Още снимки от новината

---
---

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев