Николай Колев: Основната цел на Предприемачи ГЕРБ е ограничаване на сивата икономика

Николай Колев - третият от ляво надясно
31.03.2015 / 09:22

Основната политическа цел на Предприемачи ГЕРБ е борбата със сивата икономика, заяви председателят на ПГЕРБ-Сливен Николай Колев. Той бе сред делегатите на Общото събрание на структурата, което се проведе в НДК.

„Предприемачи ГЕРБ е утвърдена, работеща структура, с авторитет и своето голямо значение за развитието на партията. Заемаме важно място в процеса на утвърждаване и политическата дейност в цялата страна. Работим активно отделно като структура, както и заедно с Жени ГЕРБ, Младежи ГЕРБ и Старейшини ГЕРБ”, каза Колев.

Той подчерта, че партията работи в посока за създаването на по-добри условия за бизнеса, по-ниски данъци, по-добро финансиране за малкия и средния бизнес и подобряване условията на труд.

 

„Целта ни е да продължаваме с активната си роля в политическия живот и работата за победа на предстоящите местни избори. Имаме огромен потенциал на идеи и кадри, за да продължим успешната политика и на местно ниво”.

Колев информира, че до месец във всички областни градове на страната ще се формират групи за съвети по сектори.

„Очаквам нещата в бизнеса да потръгнат с помощта на ПГЕРБ чрез привличане на нови инвеститори и подобряване условията за развитие на икономиката”, допълни Николай Колев.

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев