Галина Вучкова: ЖГЕРБ-Сливен получи висока оценка за своята дейност

Галина Вучкова - първа отляво надясно
29.04.2015 / 13:49

Общинският съветник от ГЕРБ-Сливен и член на НИС на Жени ГЕРБ Галина Вучкова участва в среща на НИС на ЖГЕРБ с председателя на Парламентарната група на ПП ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов.

„На срещата председателят на организацията Ирена Соколова даде висока оценка за работата на дамите от Сливен. За нас това е признание за усилията, които полагаме при провеждането на различни инициативи в полза на обществото. Благодарност за дейността си получиха и колегите от останалите области”, каза Галина Вучкова.

 

Цветанов и представителките на НИС на ЖГЕРБ обсъдиха предстоящите за утвърждаване от Изпълнителната комисия на ГЕРБ нови областни ръководства и набелязаха предстоящи инициативи за месец май, станали характерни за дейността на женската структура на партията.

„Целият месец май ще протече под мотото „ Активност, движение и спорт”. В Сливен планираме мероприятие, за което ще информираме обществеността и ще призовем всички да се включат в името на своето здраве. Освен това, ще подкрепим кампанията на Министерството на вътрешните работи, свързана с опазването на живота и здравето на децата на пътя. През юни ще поканим майки на деца със здравословни проблеми да участват в кръгла маса, която ще организира ГЕРБ по проблемите на хората с увреждания”, каза Галина Вучкова.

Ръководствата на ЖГЕРБ във всички области ще се включат в обучение за политиките, които реализира женската организация, което ще се проведе в средата на този месец в Шумен. Ще участват над 100 жени от цялата страна.

 

На срещата с Цветан Цветанов беше отчетено участието на ЖГЕРБ на проведената конференция на ЕНП Жени във Варшава. Основна тема на двудневния форум бе ролята на жените в установяването и укрепването на демокрацията в Европа преди и след падането на комунистическите режими. Цветан Цветанов посочи, че се организират посетителски групи в Брюксел, по време на които представителки на Жени ГЕРБ ще имат възможност да разгледат Европейския парламент и да проведат срещи с българските евродепутати от ГЕРБ/ЕНП.

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев