Ръководството на ЖГЕРБ-Сливен участва в национален форум

---
18.05.2015 / 15:20

Ръководството на Жени ГЕРБ-Сливен присъства на Национална политическа академия на ЖГЕРБ на тема „Местни избори в условията на коалиция“ в Шумен.

„Изключително полезна среща за ръководствата на всички областни структури на Жени ГЕРБ. Този национален форум е традиционен модел на обучение, благодарение на който се повишава информираността ни за политиките на партията и се осъществява много добра връзка между изпълнителната и законодателната власт. Така опознаваме колегите си от страната, обменяме идеи и добри практики, реализирани в полза на обществото”, заяви Галина Вучкова – член на НИС на ЖГЕРБ и общински съветник от партията в Сливен.

 

Политическата академия беше открита от председателя на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов. Той заяви, че ГЕРБ ще се яви самостоятелно на предстоящите местни избори и се надява партията да получи широка обществена подкрепа. Цветанов е убеден, че ГЕРБ ще бъде най-силно изразената системна политическа партия, която в последните 8 години е побеждавала, благодарение на добре изградените си структури.

 

Според Галя Вучкова самостоятелното явяване на изборите доказва за пореден път силата на ГЕРБ, смелостта да управлява и да носи отговорност. „Доказателство са резултатите на нашите кметове по места. Те работят, създават и градят. Винаги сме имали ясна политическа програма и изпълняваме обещанията към своите избиратели. Така ще бъде и на предстоящите местни избори”, допълни Вучкова.

Гост на форума беше министърът на земеделието Десислава Танева, която приветства участниците във форума и сподели добри практики, реализирани от ГЕРБ-Сливен.

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев