Народният представител Мария Белова с поздравление за юбилей на детска градина в Сливен

---
21.05.2015 / 11:12

Народният представител от ПП ГЕРБ-Сливен Мария Белова изпрати поздравителен адрес на Целодневна детска градина „Синчец” в кв. „Клуцохор” по повод 50 години от нейното създаване.

„Изразявам своето дълбоко уважение към Вашата работа, към всеотдайната грижа, която полагате за Вашите възпитаници и им помагате да опознаят света, да различават доброто от злото, да направят първите стъпки към познанието”, пише в поздравителния адрес.

На 20 май в зала „Зора” се състоя концерт на възпитаниците на детската градина. На събитието присъства областният организационен секретар и общински съветник от ГЕРБ Керанка Стамова. „Залата беше препълнена, имаше правостоящи и концертът беше прекрасен. Децата на „Клуцохор” пяха и танцуваха, а на финала изпълниха съчетание на фона на песента на Крисия „Планетата на децата”, каза Керанка Стамова. Директорът Мария Христова поздрави децата и родителите и благодари на всички, които са помогнали, за да се проведе тържеството.

ЦДГ "Синчец" е разположена в най-стария квартал на Сливен – кв. „Клуцохор”. Тя се помещава в две сгради, а децата възрастово са разпределени в седем целодневни и две полудневни групи.

Още снимки от новината

---
---
---
---
---

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев