Народният представител Мария Белова посети село Бяла на празника Свети Дух

---
01.06.2015 / 15:57

Народният представител от ГЕРБ-Сливен Мария Белова присъства на събора в село Бяла, който се отбелязва на Свети Дух. Тя посети църквата „Света Троица” заедно с общинския съветник Тодор Начев, председателят на Предприемачи ГЕРБ Николай Колев, Георги Стоянов и Живко Минчев – членове на общинското ръководство на ГЕРБ-Сливен и др.

Свещеници от сливенска епархия отслужиха литургия за празника и осветиха курбан за здраве. „Бяла е едно много красиво кътче, в което живеят трудолюбиви и честни хора. Пожелавам на всички да са здрави и все така добри стопани и нека силата на Светия Дух им помага!” каза Мария Белова.

 

На Свети Дух е и празникът на село Крушаре. По този повод общинският съветник Димитър Батаков и Христо Котов – член на НИС на МГЕРБ, подариха икона на църквата в селото.

 

На 1 юни – Ден на детето, представители на младежката организация на ГЕРБ в Сливен посетиха „Център за настаняване от семеен тип” в Сливен. Те дариха на малчуганите пъзели, книжки за оцветяване, блокчета за рисуване и други пособия.

В инициативата се включи и сътрудникът на ръководителя на българската делегация в Групата на ЕНП в Европарламента и зам.-председател на Групата на ЕНП Мария Габриел.

 

 

Още снимки от новината

---
---
---
---

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев