ГЕРБ-Сливен номинира Стефан Радев за кмет на общината

---
12.06.2015 / 22:10

Общинската организация на ПП ГЕРБ-Сливен проведе събрание за номиниране на кандидати за кмет на общината и кметове на населени места. На форума присъства министърът на земеделието и храните и областен координатор на партията Десислава Танева. Тя представи номинацията на ръководството за кмет на община Сливен – икономистът Стефан Радев.

„Гарантирам за неговата точност, коректност и професионализъм. Стефан Радев е сериозен и отговорен човек. Абсолютно гарантирам, че той ще работи в защита на обществения интерес. В негово лице ще имаме добър застъпник на интересите на Сливен”, каза Десислава Танева.

При представянето си пред делегатите на събранието Стефан Радев подчерта, че ще оправдае доверието, което му гласува местната структура на ГЕРБ и ще работи за просперитета на общината.

„Причините да се кандидатирам са няколко. Една от тях е, че не мога повече да гледам безучастно как нашия роден град продължава да потъва и да изостава в икономическото си развитие. Сливен има богато историческо минало, тук е поставено началото на българската икономика и предприемачество, град с толкова щедри природни дадености. Днес градът ни запада, изостава по икономическо развитие, инфраструктурата му е разбита, а безработицата е висока. Липсват инвестиции. Аз съм изключително привързан към този град и бих искал да го видя отново на върха - като един икономически добре развит град, в който живеят горди и щастливи хора. Имам визия как може да се случи това, както и подкрепата на най-добрите експерти по отделните секторни политики. Искам след 4 години всички ние и нашите близки, дори и опонентите ни с гордост да казват, че са от Сливен”, каза Стефан Радев.

Стефан Радев е роден през 1972 г. в Сливен. Има висше икономическо образование. Той е дипломиран експерт-счетоводител. Работи във финансовата сфера като одитор.

Делегатите подкрепиха неговата номинация. С пълно мнозинство бяха приети и номинациите на кандидатите за кметове на населени места в община Сливен. Предстои разглеждане на всички номинации от Изпълнителната комисия на партията, като се очаква тяхното утвърждаване до края на юни.

 

На 11 юни се проведе събранието на Общинската организация на ГЕРБ-Нова Загора, на което беше издигната номинацията на Николай Грозев за кмет на общината. В Твърдица и Котел събранията са на 18 и 21 юни.

До 19 юли пък ще се провеждат събранията за номинации за общински съветници и за кметове на райони в София, Варна и Пловдив. Очаква се всичко по подредбата на номинациите и утвърждаването на окончателните листи от ИК на ГЕРБ да е готово до края на месец юли.

 

 

Още снимки от новината

Здравко Костадинов, Десислава Танева и Димитър Митев
---
---
---

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев