ГЕРБ стартира кампания „Моите идеи ЗА Сливен“. Стефан Радев призова повече граждани да се включат в нея

---
06.07.2015 / 11:12

Общинската организация на ГЕРБ в Сливен стартира кампания „Моите идеи ЗА Сливен”. Тя ще продължи до 5 август. Представители на МГЕРБ ще разпространяват анкетни карти в града и по селата и всеки може да отправи конкретни предложения и идеи.

В офиса на партията на бул. „Цар Освободител” № 17 е поставена кутия за попълнените анкети или собственоръчно написани предложения за развитието на града. Идеите могат да бъдат отправени и по електронен път на e-mail адрес: sliven_pr@gerb.bg. Началото на кампанията беше поставено на пресконференция от общинския председател Здравко Костадинов, номинирания за кмет на Сливен от ГЕРБ Стефан Радев и народния представител Мария Белова.

Те съобщиха, че вече е изготвена Програма за управление на общината за следващите четири години, но гражданите трябва да бъдат чути, тъй като са най-добрия коректив на местната власт. От партията призовават жителите на общината да бъдат активни, да изразяват мнението си и да дават предложения, като по този начин имат възможност реално да помогнат на града и населените места.

 

„Целта на кампанията е да търсим мнението на всички граждани за развитието на общината. За нас е по-важно от всичко да сверим часовниците си с жителите, затова очакваме да са активни”, заяви Здравко Костадинов.

 

Стефан Радев подчерта, че при едно силно и демократично местно самоуправление трябва да се работи в екип, а част от този екип е гражданското общество. „ Сливен има огромен потенциал и на първо място са хората. Те трябва да се чувстват съпричастни и да знаят, че могат да помогнат за промяната. Затова призовавам повече граждани да се включат в кампанията „Моите идеи За Сливен”, каза той.

Мария Белова информира, че по време на нейните приемни в Сливен, гражданите поставят редица въпроси, свързани с лошото състояние на инфраструктурата, безработицата и проблеми, чието решаване не търпи отлагане.

„Ще обобщим предложенията на гражданите и най-добрите от тях ще бъдат включени в нашата програма. С общи усилия и с подкрепата на централната власт, Сливен ще поеме нова, положителна посока”, каза тя.

Първите анкетни карти бяха попълнени от присъстващи на пресконференцията журналисти.

Още снимки от новината

---
---

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев