МГЕРБ разпространява анкетни карти от кампанията „Моите идеи ЗА Сливен”

---
10.07.2015 / 16:24

Представители на младежката организация на ГЕРБ в Сливен разпространяват в града анкетни карти от кампанията „Моите идеи ЗА Сливен”. Акцията стартира на 6 юли и ще продължи до 5 август. В рамките на един месец всеки гражданин на Сливен може да дава своите предложения и идеи за развитието на общината. За попълнените анкети в офиса на партията е поставена голяма кутия, в която вече постъпиха първите предложения. Анкетните карти могат да се изтеглят и от сайта на ГЕРБ-Сливен - www.gerb-sliven.org и да се изпратят на e-mail адрес sliven_pr@gerb.bg.

“Граждани се включиха още в деня на стартирането на кампанията и на електронната поща са получени повече от 10 предложения. Част от тях се отнасят за цялостната визия на града, а други – за решаване на конкретни проблеми по квартали. Още веднъж призовавам повече жители на общината да се включат в кампанията!”, каза номинираният за кмет на Сливен от ГЕРБ Стефан Радев.

Анкетни карти ще се разпространяват и по населените места. Припомням, че най-добрите идеи ще бъдат включени в програмата на ГЕРБ за развитието на общината през следващите четири години.

Още снимки от новината

---
---
---

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев