Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Сливен Стефан Радев се срещна с министъра на младежта и спорта Красен Кралев

Стефан Радев и Красен Кралев
09.08.2015 / 01:05

Кандидатът от ГЕРБ за кмет на Сливен Стефан Радев се срещна с министъра на младежта и спорта Красен Кралев. Министър Кралев присъства на различни спортни прояви в град Нова Загора по покана на кмета на града Николай Грозев и депутата от ГЕРБ Галя Захариева.

Стефан Радев и министър Кралев обсъдиха състоянието на спортните съоръжения в Сливен, на физкултурните салони в училищата и начините за подобряване условията за развитие на спорта в града. Министърът прие поканата на Стефан Радев през септември да продължи този разговор в Сливен в конкретика и лично да се запознае със състоянието на спортната инфраструктура на място. Те обсъдиха два от най-сериозните проблеми на града – лошото състояние на физкултурните салони в училищата, както и нуждата от комплексна, модерна спортна зала, където да се подготвят спортистите от Сливен целогодишно.

Радев и екипът му ще представят на министър Кралев подробен план за развитие на цялостната спортна инфраструктура в града от свободните форми за спорт и развлечение на гражданите по паркове и градинки, до училищните физкултурни салони и подобряване на условията за спорт на професионалните спортисти в Сливен.

Министър Кралев обеща, че ще се запознае подробно, при посещението си в Сливен през септември, с проблемите на спорта в града и ще съдейства за създаването на спортен комфорт на децата, гражданите и сливенските спортисти да тренират и да печелят повече състезания.

Още снимки от новината

Стефан Радев и Красен Кралев

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев