Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Мария Габриел откри информационен център в Сливен

---
31.08.2015 / 15:58

Ръководителят на българската делегация в Групата на ЕНП в Европейския парламент и зам.-председател на Групата на ЕНП Мария Габриел откри Европейски информационен център в Сливен. На събитието присъстваха министърът на земеделието Десислава Танева, председателят на Националния предизборен щаб на ПП ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов, народните представители Мария Белова и Галя Захариева, кандидатът за кмет на Сливен Стефан Радев, кметовете на Твърдица и Нова Загора - Атанас Атанасов и Николай Грозев, членове на общинското ръководство на ГЕРБ - Сливен и др.

"Гражданите на град Сливен и областта са добре дошли в Информационния център, който е още едно свързващо звено между тях и Европа. С екипа ми очакваме въпросите, идеите и предложенията им за една по-силна Европа на гражданите, която да постигаме заедно. Инфоцентърът ще продължи да бъде поле за реализиране на инициативи, младежки обучения, конкурси и презентации, създаване на партньорства, предоставяне на най-актуалната информация по европейските теми. Така всеки гражданин ще има възможност да бъде активен участник в прилагането на политиките на ЕС", каза при откриването Мария Габриел.

Министър Танева отбеляза, че с Мария Габриел имат добро партньорство в областта на земеделието, с много ефективна и прагматична комуникация. "Надявам се, че чрез този офис още сливналии да получат своя шанс за развитие и да подкрепяме Сливен, където и да се намираме, независимо каква длъжност заемаме”, каза министър Танева.

Цветан Цветанов благодари на Мария Габриел, че е изпълнила своето обещание да изгради информационен център в Сливен. "Мария Габриел е мъжкото момиче от групата на ГЕРБ в Европейския парламент. Голяма отговорност и привилегия е, че тя открива Европейски информационен офис в Сливен. Община Сливен може да има кмет, който да мисли за по-добрата перспектива и развитието на региона. Всички кметове – бъдещите на Котел и Сливен, и сегашният на Твърдица, ще се възползват от този информационен офис. Целим да запознаем възможно най-много жители на Сливенска област с ценностите и това, което предлага Европа", каза Цветанов.

Христо Котов от младежката организация връчи на Мария Габриел икона от името на нейните колеги от групата на ГЕРБ в Европейския парламент, които пожелават успешна и ползотворна работа на информационния център.

След откриването на офиса Цветанов се срещна с актива на ГЕРБ в Сливен в зала "Зора".

Още снимки от новината

---
---
---

 

 
 

Copyright © 2008-2022 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев