Удължава се срокът на дарителската кампания за книги на ЖГЕРБ-Сливен

Галина Вучкова
08.09.2015 / 11:09

Поради големия интерес от страна на гражданите, Общинската организация на Жени ГЕРБ – Сливен удължава срока на дарителската кампания за събиране на книги до 20 септември. Акцията е за нови книги или книги в добро състояние, които ще бъдат предоставени на читалищните библиотеки в малките населени места на общината.

До този момент в офиса на партията са донесени над 800 книги и продължават запитванията за предоставяне на нови издания. Председателят на сдружение "Брезичка" адвокат Магдалена Данчева днес предостави над 10 нови заглавия. „Подкрепям всяка добра инициатива, като се надявам повече хора да се включат, за да направим Сливен най-четящия град. Нека заедно да променим света към по-добро!”, каза тя.

”Интересът е много голям. Информираме гражданите, че с удължаване на срока до 20 септември, даваме възможност на още хора да се включат в инициативата. Благодаря на всички, които ни подкрепят и участват в кампанията”, каза общинският съветник и член на НИС на ЖГЕРБ Галина Вучкова.

Даренията от книги се събират в офиса на партия ГЕРБ, който се намира на бул; "Цар Освободител" № 17 през делничните дни от 9:00 до 17:30ч.

Още снимки от новината

Магдалена Данчева

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев