Успешно приключи дарителската кампания за книги на ЖГЕРБ-Сливен

---
30.09.2015 / 18:33

Над 1 600 книги дари местната организация на ЖГЕРБ-Сливен на читалища в населени места в общината. Книгите бяха събрани по време на кампанията, стартирала на 11 август тази година. В нея се включиха много граждани и поради големия интерес се наложи удължаване на срока до 20 септември. Бяха предоставени нови книги, стари издания, детска литература, класически и исторически романи на български и чужди автори. Женската организация на ГЕРБ-Сливен разпредели книгите и ги дари на читалищата.

„ И занапред ще продължаваме с подобни инициативи, за да обогатим още читалищните библиотеки, тъй като всички имат потребност и желаят да добавят все по-нови заглавия в каталога си. Благодаря на всички, които се включиха! Целта ни е Сливен да стане най-четящата община в България”, каза Галина Вучкова – член на НИС на ЖГЕРБ.

Кандидатът за кмет Стефан Радев също се включи в инициативата и предостави нови книги за каузата. „Подкрепям всяка идея, която поощрява четенето на книги и усвояването на знания. Поздравления за успеха на акцията и съм убеден, че дамите от ГЕРБ-Сливен ще продължат с инициативите да радват жителите на малките населени места с нови и интересни заглавия”, каза Стефан Радев.

Още снимки от новината

---
---
---

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев