Стефан Радев: Управленският ми екип няма да е плод на политически договорки

Здравко Костадинов, Стефан Радев и Димитър Сяров
13.10.2015 / 18:52

Стефан Радев и кандидатът за общински съветник от ГЕРБ Здравко Костадинов проведоха среща с актива на Реформаторския блок в Сливен.

На нея кандидатът на ГЕРБ заяви, че подкрепата за него е ясен знак за обединение на десните в Сливен. „Напоследък се тиражират слухове за това дали и как сформираме управленския си екип. Искам да уверя всички, че не търсим подкрепа срещу постове. Затова искам още веднъж да благодаря на Реформаторите – подкрепата им е основана на принципи и се случи „на светло“, пред очите на всички. Всичко останало са провокации, на които не смятаме да отговаряме“, заяви Радев.

Общинският координатор на ГЕРБ Здравко Костадинов сподели, че вотът на 25 октомври е най-добрият начин сливналии да подредят общинската администрация. „Високата избирателна активност е инструментът, който може да ни спаси от политическите брокери; от всички, които броят места и се гласят за постове“, каза още Костадинов.

На срещата, в присъствието на представителя на Реформаторския блок Димитър Сяров, бяха поставени въпроси за процедурите по сключване на договори за озеленяване и сметосъбиране, както и за уличното осветление.

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев