СТЕФАН РАДЕВ Е НОВИЯТ КМЕТ НА СЛИВЕН!

Стефан Радев
01.11.2015 / 19:29

Стефан Радев е новият кмет на Сливен – това сочат данните от финалния екзит пол на „Екзакта“ в града на Стоте войводи. Към 18 часа разликата между Радев и кандидата на БСП е 9% и не може да бъде стопена. За кандидата на ГЕРБ са гласували 54.5% от избирателите, а за опонента му – 45.5%.

Жителите на областта оцениха позитивната кампания и добрите идеи на Стефан Радев и категорично показаха, че Сливен има нужда от промяна. Кандидатът на ГЕРБ бе изключително активен в хода на кампанията, но работи за Сливен още преди обявяването на кандидатурата му.

Радев бе в основата на Фестивала на Стоте войводи, инициативи за подпомагане на жени с репродуктивни проблеми, за почистване и други. Кандидатът на ГЕРБ работи активно и за привличане на инвеститори, а в програмата му залегнаха идеи на гражданите, събирани в хода на специална кампания.

„Вярвам, че предложеният от Радев Нов път за Сливен всъщност ще е нова ера. Благодарим на всички сливналии за подкрепата, която му оказаха и обещаваме, че ще се постараем да оправдаем доверието им“, заяви общинският ръководител на ГЕРБ Здравко Костадинов.

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев