ГЕРБ-Сливен с четири председателски места в комисиите на Общинския съвет. Живко Минчев положи клетва като общински съветник

Живко Минчев
04.12.2015 / 12:34

Живко Минчев от ГЕРБ-Сливен положи клетва като общински съветник по време на днешното редовно заседание на местния парламент. Той заема мястото на Стефан Кондузов, който бе назначен за зам.-кмет по устройство на територията и строителството в Община Сливен. Председателят на Общинската избирателна комисия Росица Тодорова връчи удостоверението на Живко Минчев.

Съветниците приеха днес Правилник за работата на Общинския съвет, избраха двама заместник-председатели и съставите и ръководството на постоянните комисии. Председателят на Групата общински съветници от ГЕРБ Галина Вучкова обяви от трибуната, че в името на прозрачно и демократично управление, ГЕРБ се отказва от зам.-председателско място. Партията има четирима председатели на комисии. Георги Стоянов е председател на Постоянната комисия по бюджет, финанси и икономическо развитие, Милена Чолакова - на Комисията по образование, наука, култура и вероизповедания, д-р Димитър Павлов отново е председател на Комисията по здравеопазване, социална и жилищна политика, а Керанка Стамова - на Комисията по развитие на населените места.

Керанка Стамова беше избрана и за представител на Общинския съвет в Областния съвет за развитие.

В началото на заседанието председателят на Общинския съвет Димитър Митев поздрави писателката Иванка Денева, която на есенната сесия на Общото събрание на Българската академия на науките и изкуствата, бе удостоена с най-високото звание - „академик” на независимия научен институт.

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев