Георги Николаев от МГЕРБ-Сливен участва в Годишната среща на Европейските демократи студенти в Армения

---
15.12.2015 / 17:18

Митя Атанасов и Георги Николаев представиха МГЕРБ на Годишната среща на Европейските демократи студенти в Ереван, Армения. Темата на събитието, на което присъстваха повече от 60 делегати и представители на над 20 студентски организации от цяла Европа, бе „Изпълнението на новите управленски модели в страните от Източното партньорство”.

„Провеждането на срещите на Европейските демократи студенти в локации като Ереван е изключително важно, за да имат младите и политически активни хора директен досег с темите, които обсъждат във връзка с региона на Източното партньорство“, заяви Митя Атанасов.

Участниците проведоха срещи с президента на Армения Серж Саркисян, както и с министър-председателя Новик Абрахамян. По време на Срещата на Съвета на Европейските демократи студенти Митя Атанасов, като член на бюрото й, представи подготвената от него резолюция от името на цялата организация относно „Новите управленски модели в страните от Източното партньорство. Георги Николаев от МГЕРБ-Сливен от своя страна представи пред Съвета доклад относно „Умни и зелени градове”, който бе одобрен от работната група „Политики за Европа”, на която е член.

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев