Цветан Цветанов: Хората са доволни от реалната промяна в Котел и от кмета Коста Каранашев

----
21.08.2016 / 19:17

Изпитвам истинско удоволствие, защото с министър Десислава Танева, с кмета на Котел Коста Каранашев, с депутата Мария Белова и с младежите от ГЕРБ се разходихме по главната улица на Котел и видяхме едни усмихнати хора. Те ми разказаха, че са доволни от реалната промяна в последните осем месеца в община Котел. Видях гости на града, които са възхитени от зеленината, от чистотата и гостоприемството на котленци. Това каза председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов пред журналисти в Котел. „Благодаря на жителите на община Котел, че направиха правилния избор, защото тази промяна е за тях. Коста е човек, който е близо до хората и изпълнява поетите ангажименти. За нас е важно, че ГЕРБ разполага с такива всеотдайни и успешни кметове, които могат да представляват жителите, да защитават достойно техните интереси. С министър Деси Танева, с депутатите от Сливен Мария Белова и Галя Захариева и заедно с цялата Парламентарна група на ГЕРБ ще подкрепяме всяка една добра инициатива, свързана с Котел и с областта“, подчерта Цветанов.

„Аз съм напълно удовлетворен от решението, което взехме - да издигнем Коста Каранашев за кмет на Котел. Дадохме на котленци възможността да изберат най-доброто. Днес можем да вървим спокойно, с високо вдигнати глави в центъра на Котел и да посещаваме населените места в общината. Хората искат Коста да продължи започнатото“, посочи председателят на ПГ на ГЕРБ.

Според Цветан Цветанов силата на една партия е да може да застане зад своите кандидати и те да усещат политическата подкрепа. „Правителството на Бойко Борисов е стабилно и подпомага решаването на проблемите както в община Котел, така и в другите населени места в страната“, обясни зам.-председателят на ГЕРБ. Цветан Цветанов бе категоричен, че ГЕРБ седи зад управленските решения на кмета Коста Каранашев. „Убеден съм, че още догодина тук ще има реални проекти, реализирани благодарение на европейската солидарност и на капацитета, изграден в Община Котел“, каза още Цветанов.

Още снимки от новината

----
----
----
----

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев