Милен Петков, кандидат-депутат от ГЕРБ: Ще приключим сагата с пречиствателната станция на Сливен

----
17.03.2017 / 11:46

Милен Петков е номер 7 в сливенската листа на ГЕРБ за предстоящите парламентарни избори. И макар до деня на вота да има още седмица, вече е ясно, че той е големият победител в предизборната кампания. На 10 март, ден след посещението на Бойко Борисов в Сливен, съпругата му Пламена роди първата им рожба - Светлозара.

Майката и бебенцето вече са вкъщи и Милен помага, но това не го спира да продължава всекидневните срещи с избирателите и другите ангажименти покрай кампанията.

На 29 години, той е най-младият в листата на ГЕРБ в Сливен. Двамата със съпругата му членуват в младежката организация и се включват активно във всички инициативи. Като представител на МГЕРБ, се надява на широка подкрепа от младите хора, включително и извън партията.

Милен е роден в Новозагорско, но от ученик живее в Сливен. Амбициозен и директен е. Държи на честните отношения и предпочита нещата да се казват в очите.

Преподавателите му го описват като много умен и изключително трудолюбив. Смятат, че няма да се задоволи с това, което досега е постигнал в учението, и ще върви все по-нагоре.

Не му остава много свободно време, но когато има възможност, обича да пътува. Увлича се по автомобилите и е бил участник в драг състезания. Едно от големите му желания е във всяка област да има писти и съоръжения за хората с бензин в кръвта." Мястото на бързите коли и високите скорости е на пистата, а не по пътищата", апелира той.

Завършва Гимназията по електротехника и електроника в Сливен, а след това Техническия университет - София, с грамота за постигнат отличен успех. Освен образователно-квалификационна степен "Електроинженер", притежава и квалификация за учител. Работи в най-големия ТЕЦ на България. Цялата му кариера преминава в сферата на енергетиката и вижда работата си в бъдещото Народно събрание в тази област.

Смята, че довършването на пречиствателната станция за питейни води, е сред най-важните местни каузи, за които сливенските депутати от ГЕРБ ще работят. "Роден съм, когато започва изграждането на обекта. Има довършителни работи за около 3 милиона лева. По-големият проблем е, че не са били проектирани водопроводите от язовир "Асеновец" до пречиствателната станция и от нея до града. А за тях трябват около 9 милиона. Сигурен съм, че при мандат на ГЕРБ, правителството ще отпусне средства и тази сага най-накрая ще бъде приключена" - убеден е Милен Петков.

 

ПП ГЕРБ се явява с номер 11 в бюлетината на изборите.

Още снимки от новината

----
----
----

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев