Галя Захариева, кандидат-депутат: Да гласуваме с номер 11, за да продължим развитието!

----
20.03.2017 / 10:34

Галя Захариева е под нoмер 5 в листата на ПП ГЕРБ в 21 МИР Сливен. Народен представител в 42-то и 43-то Народно събрание. Завършила е българска филология в Пловдивския университет „Св. Пайисий Хилендарски" и магистратура „Мениджмънт на социалните и педагогически организации“. От 1993 до 2007 година работи като учител в най-голямото и авторитетно учебно заведение в община Нова Загора - СУ „Христо Ботев”, където се утвърждава като един от най- добрите и иновативни преподаватели. Със своя професионализъм и любов към работата, тя дава вярна посока на своите възпитаници, които са горди, че са били нейни ученици. От 2007 г. до 2013 г. е заместник-кмет в община Нова Загора с ресор „Култура, образование, младежки дейности, спорт, здравеопазване и социална политика“. Като член на ръководния екип в управлението на община Нова Загора, Галя Захариева участва активно в реализацията на проектите, променили из основи облика на града и общината и условията на живот на местните хора. Ръководила е редица проекти, реализирани в Нова Загора в сферата на социалната политика. Отговаряла е за координацията и управлението на местно ниво на екипите, реализирали национални и регионални програми.

Избрана е за народен представител в 42-то Народно събрание, в което е член на постоянната комисия по въпросите на децата, младежта и спорта, както и на комисията по труда и социалната политика. В 43-тия парламент продължава дейността си в комисията по труда, социалната и демографска политика и става заместник-председател на постоянната комисия по образование и наука.

Омъжена, има син на 25 години и дъщеря на 21. Споделя, че семейството й е най-големият успех. Гордее се с децата си, които, заедно със съпруга си, са възпитали в честност, упоритост и трудолюбие.

Галя Захариева е родена и израсла в Нова Загора. Градила е своята кариера в града и затова е изключително популярна и обичана от своите съграждани. За нея новозагорци казват, че е честен и почтен човек. Никога не връща хората, дошли с проблем, и е готова да търси решения.

В работата си е отговорна и безкомпромисна, винаги довежда нещата докрай. Прекрасен ръководител и екипен играч, за когото общата кауза е преди всичко. Диалогична, усмихната, отзивчива, отворена за чуждото мнение и готова да го приеме, ако то води до вярното решение за постигане на общата цел.

Преди да влезе в местната власт, е била член на настоятелството на най-голямото читалище в общината, активен общественик, подкрепящ редица културни и образователни инициативи. Учредител е на песенния конкурс „Глас на Нова Загора”, превърнал се в значимо културно събитие в общината, което дава старт в музикалното развитие на десетки талантливи деца. От 2013 г. всяка година Галя Захариева предоставя стипендия за обучение на едно талантливо дете в Школата по изкуства, чийто възпитаник и по-късно преподавател е и самата тя.

През 2011г. получава награда от СБУ при КНСБ за успешно партньорство на местната власт със синдикалната организация. През 2012 г. става личност на годината в община Нова Загора.

В ПП ГЕРБ я привлича каузата за европейското развитие на България. Модерно и качествено образование в страната ни е личната й кауза и това е причината да е сред най-активните парламентаристи в сектор образование. Като част от екипа, работил по програмата на партията в сектора за предстоящия мандат, смята, че тя е изпълнима, защото продължава и надгражда постигнатото в политиката на ПП ГЕРБ за едно съвременно, съобразено едновременно с местните проблеми и с европейските стандарти образование.

Когато има свободно време, се разтоварва с градината в семейното си жилище. Обича да пътува и да открива нови места. Предпочита планината и особено Родопите.

„Вярвам, че ще успеем да убедим приятелите си, съгражданите си, повече жители от региона с вяра и оптимизъм да гласуват с №11, за да продължим заедно развитието на нашия край и България!“ - убедена е Галя Захариева, кандидат за народен представител от ПП ГЕРБ.

 

 

ПП ГЕРБ се явява с номер 11 в бюлетината на изборите.

Още снимки от новината

----
----
----
----

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев