Десислава Танева: Гласувах за икономическо развитие и спокоен живот в държавата

----
26.03.2017 / 11:24

Водачът на листата на ПП ГЕРБ в 21 МИР-Сливен и областен координатор на партията Десислава Танева упражни правото си на глас в изборите за 44-то Народно събрание.

"Гласувах нашата страна да продължи по пътя на развитието, който гарантира демокрацията, свободата, икономическото развитие и в крайна сметка доходите и благосъстоянието на хората. Гласувах за нормалността и така, че от утре да има перспективата за един спокоен живот в държавата, в която ще е гарантирана сигурността и в която ще има растеж на доходите всяка година.

Всички имаме претенции, изисквания и очаквания към управляващите. И за да имаме претенции към тях, трябва да участваме в определянето им.

Много ми се иска да има висока избирателна активност, но първите данни от днешния ден не показват такава тенденция. Надявам се смяната на часа да е една от причините да се движим малко по-назад, отколкото на други избори. Важно е да гласуваме. Никой не иска повече избори в държавата. Всеки иска да има нормална обстановка и среда за работа, за да се генерират доходи.

Призовавам всички да помислят върху това и да излязат да гласуват!

 

 

Още снимки от новината

----
----
----
----
----
----

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев