Евродепутатът от ГЕРБ Владимир Уручев организира конкурс за есе на тема: „Моята визия за модерно земеделие“

----
15.03.2018 / 13:18

Евродепутатът от ГЕРБ Владимир Уручев организира конкурс за есе на тема: „Моята визия за модерно земеделие“. Инициативата е в рамките на Първия национален форум на младите фермери, чийто съорганизатор е евродепутатът. Право на участие в конкурса имат всички български студенти от аграрни специалности. Кандидатите трябва да подготвят есе с обем до три страници (1 500 думи), в което да представят визията си за развитие на модерно българско земеделие.

Срокът за изпращане на есетата е 10 април 2018 г. Творбите трябва да се изпращат на e-mail: rector@au-plovdiv.bg със заглавие: Конкурс-есе „Моята визия за модерно земеделие“ с включени име на автора, учебно заведение и данни за контакт.

Класирането и обявяването на победителите ще се състои на 20 април в Аграрен университет - Пловдив в рамките на първия Национален форум на младите фермери.

Победителите в конкурса ще бъдат част от българската делегация на Петия Европейски конгрес на младите фермери в Брюксел през втората половина на 2018 г.

Организатори на Първия национален форум на младите фермери са евродепутатът Владимир Уручев, Аграрен университет-Пловдив, Асоциацията на земеделските производители в България и Националната служба за съвети в земеделието.

 
 

Copyright © 2008-2019 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев