Общинските съветници от ГЕРБ – Сливен организират приемни дни в селата от общината

----
14.05.2018 / 15:01

Общинските съветници от ГЕРБ – Сливен организират приемни дни в селата от общината. Желанието на ръководството на ПП ГЕРБ - Сливен е чрез тези срещи да се поддържа по – близък диалог с жителите на населените места, хората да имат възможност да споделят свои проблеми, въпроси, предложения и идеи за развитието на селата и общината.

Първият открит приемен ден на общинските съветници е утре, 15 май /вторник/ от 11,30 ч. в село Гавраилово. С жителите на селото ще се срещне общинският съветник д-р Димитър Павлов. Той е председател на Комисията по здравеопазване, социална и жилищна политика, заместник – председател на Комисията по опазване на околната среда, туризъм, селско и горско стопанство и член на Комисията по европейска интеграция, международно сътрудничество и партньорски инициативи.

На 16 май /сряда/ е приемната в село Самуилово, а на 17 май в село Жельо войвода. С жителите на двете села ще се срещне общинският съветник Георги Стоянов, председател на Комисията по финанси, бюджет, икономическо развитие, член на Комисията по инвестиционна политика и устройство на територията и секретар на Комисията по оперативен контрол. Срещите започват от 10 ч.

Три са приемните на общинските съветници на 18 май /петък/. Силвия Маринова ще разговаря с жителите на село Глуфишево. Приемната на председателя на общинската структура на ПП ГЕРБ и общински съветник Здравко Костадинов е от 17 ч. в Старо село и от 19 ч. в село Мечкарево. Силвия Маринова е член на Комисията по европейска интеграция, международно сътрудничество и партньорски инициативи, на Комисията по образование, наука, култура и вероизповедания и на Комисията по здравеопазване, социална и жилищна политика. Здравко Костадинов е член на Комисията по финанси, бюджет, икономическо развитие, на Комисията по инвестиционна политика и устройство на територията и на Комисията по оперативен контрол.

На 22 май общинските съветници Димитър Батаков и Христо Котов ще проведат приемна в град Кермен. Срещата ще бъде от 10 до 12 ч. Димитър Батаков е член на Комисията по общинска собственост и местно самоуправление, на Комисията по инвестиционна политика и устройство на територията, както и на Комисията по опазване на околната среда, туризъм, селско и горско стопанство. Христо Котов е председател на Комисията по общинска собственост и местно самоуправление, и член на Комисия по финанси, бюджет, икономическо развитие, и на Комисията по развитие на населените места.

Георги Николаев, секретар на Комисията по нормативна уредба, законосъобразността на актовете на ОбС и контрол на изпълнение на решенията на Общинския съвет, член на Комисията по общинска собственост и местно самоуправление и на Комисията за децата, младежта и спорта ще се срещне с жителите на село Тополчане на 29 май /вторник/.

Председателят на Общински съвет Димитър Митев организира приемна в село Чинтулово на 29 май от 18 ч.

Приемната в село Ковачите на общинския съветник Керанка Стамова, председател на Комисията по развитие на населените места, член на Комисия по нормативна уредба, законосъобразността на актовете на ОбС и контрол на изпълнение на решенията на Общинския съвет, и член на Комисия по здравеопазване, социална и жилищна политика е на 31 май.

Приемните дни на общинските съветници от ПП ГЕРБ – Сливен ще продължат и в други населени места.

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев