Народният представител Десислава Танева присъства на откриването на учебната година в ППМГ „Добри Чинтулов” в Сливен

-------
17.09.2018 / 12:23

Народният представител от ПП ГЕРБ Десислава Танева присъства на откриването на учебната година в ППМГ „Добри Чинтулов” в Сливен. В гимназията, чийто възпитаник е депутатът, тя поздрави учителите и учениците, и им пожела успешна учебна година и нови високи постижения. „Нека този ден да бъде най-вълнуващия за вас, защото всичко започва от знанието! Бъдете здрави и успешна нова учебна година!“, каза Танева.

Заместник - директорът на гимназията Елена Ангелова поздрави учителите и учениците с началото на новата учебна година. Тя отправи приветствие към завършващите тази година и им пожела успешни зрелостни и кандидат-студентски изпити. Ангелова призова учениците от 5-ти и 8-ми клас да имат куража, смелостта и ученолюбието, за да приключат учебната година с нови знания и амбиции, да се почувстват част от общността на Природо-математическа гимназия „Добри Чинтулов” и да живеят със съзнанието, че принадлежат към нея.

На церемонията присъстваха още бивши възпитаници на училището, учители и ученици, много родители.

След церемонията Десислава Танева откри обновени кабинети по случай 140-годишния юбилей на Профилираната природо – математическа гимназия „Добри Чинтулов“.

 

Още снимки от новината

-------
-------
-------

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев