ПП ГЕРБ организира градски велотур за празника на Сливен – Димитровден

----
16.10.2018 / 10:54

ПП ГЕРБ-Сливен ще обедини по традиция любителите на велосипедния спорт на 21 октомври. Градският велотур се провежда за трета поредна година и е в рамките на празника на Сливен – Димитровден.

Участниците в колоезденето по улиците на Сливен ще имат възможност да изминат 6 километрово трасе. Стартът на велосипедната обиколка е от площад „Хаджи Димитър" и ще премине през улица „Раковски", булевард „Панайот Хитов“, булевард „Георги Данчев", булевард „Братя Миладинови", булевард „Цар Симеон" и булевард „Цар Освободител“. Финалът ще бъде около 12.00 часа, отново на площад „Хаджи Димитър".

Началото на градския велотур е в 11.00 часа на 21 октомври, неделя, а записването на участниците ще се извърши час преди старта.

По традиция колоната ще бъде поведена от петкратната световна шампионка по борба Станка Златева и многократния шампион на страната и победител в колоездачната обиколка на България Евгени Балев. За участниците е предвидена томбола с атрактивни подаръци, като голямата награда е велосипед.

Първата велосипедна обиколка през 2016 година събра над 100 души от всички възрастови групи.

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев