Лиляна Павлова ще посети област Сливен на 4 май

-----
03.05.2019 / 16:05

Кандидатът за евродепутат от ГЕРБ/ЕНП и министър на първото българско председателство на Съвета на Европейския съюз през 2018г. Лиляна Павлова ще посети област Сливен в събота /4 май/. Тя ще бъде придружена от народния представител от ГЕРБ и областен ръководител на партията Десислава Танева.

В 10 ч. Лиляна Павлова и кандидатът за евродепутат Камен Костов ще посетят град Кермен. Те ще бъдат гости на 14-тия фолклорен събор в града. Празникът се организира веднъж на две години от община Сливен, кметството в Кермен и местното читалище „Пробуда – 1906“. Събитието ще се проведе пред сградата на читалището /ул. „Цар Освободител” №1/. По време на събора, двамата ще се срещнат с кмета на община Сливен Стефан Радев и кметове на населени места.

В 12 часа Лиляна Павлова и Камен Костов ще се включат в традиционния събор „Герлово пее и танцува“. Организатори са Община Котел и Кметство с. Ябланово.

В 16 часа кандидатите за евродепутати Лиляна Павлова и Камен Костов, по покана на народния представител от ГЕРБ Галя Захариева и кмета на община Нова Загора Николай Грозев, ще посетят фолклорния събор "Еленово", който се провежда в близка местност край село Еленово. Ще има възстановка на тракийска сватба, представена от Клуб „Традиция“ – Нова Загора и Концерт на ансамбъл за български народни песни и танци „Родолюбие“, гр. Тараклия, Република Молдова.

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев