Мария Габриел ще посети Сливен на 7 и 8 май

-----
06.05.2019 / 17:37

Водачът на листата на ГЕРБ/ЕНП за Европейски парламент Мария Габриел ще посети Сливен на 7 и 8 май. Тя ще бъде придружена от народния представител от ГЕРБ и областен ръководител на партията Десислава Танева.

В 18 ч. на 7 май /вторник/ Мария Габриел и кандидатът за евродепутат Камен Костов ще се срещнат с пчелари от Сливен и региона. Ще бъдат дискутирани бъдещите политики на ЕС за премахване на пречките, с които се сблъскват пчеларите и преработвателите на пчелни продукти, новите екологични мерки свързани с опрашването, както и контрола върху вноса на пчелни продукти от трети страни. Срещата с производители на мед и пчелни продукти ще се проведе в конферентната зала на хотел „Централ“.

На 8 май /сряда/ от 10 ч. Мария Габриел ще се включи в официалната церемония по откриване на XXI Националния фестивал на детската книга, която ще се проведе във фоайето на Драматичен театър „Стефан Киров”. Фестивалът се провежда ежегодно през месец май. Организира се от Регионална библиотека "Сава Доброплодни" – Сливен с подкрепата на Министерство на културата, Национален център за книга към Министерството на културата, Община Сливен, Областна администрация - Сливен, Агенцията за българите в чужбина, Ротари клуб - Сливен, издателства и др. Гости на Фестивала са автори, издатели, книгоразпространители, библиотечни специалисти от България и чужбина и много деца.

В 11 часа българският еврокомисар по цифровата икономика и общество, и водач на листата на ГЕРБ Мария Габриел, и Камен Костов ще проведат среща с представители на IT сектора. Ще се обсъждат въпроси, свързани с дигиталната епоха и политиките на ЕС. Срещата ще се проведе в конферентната зала на хотел „Централ“.

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев