ГЕРБ се регистрира за участие в местните избори в Сливен на 27 октомври

-------
12.09.2019 / 14:10

ПП ГЕРБ е първата политическа партия, която се регистрира за участие в местните избори в Сливен на 27 октомври.

Днес общинският председател на партията Здравко Костадинов и Димитър Митев, член на общинското ръководство на партията, внесоха документите за участие в ОИК. ГЕРБ ще участва в изборите за кмет на община Сливен, за кметове на населени места и общински съветници в бъдещия местен парламент.

„Излизаме на тези избори с основната цел да спечелим втори мандат за кмет на община и да удвоим резултатите си от 2015 година. Кметът Стефан Радев се доказа през първия си мандат. Стабилизира общината и показа как трябва да работи един истински градоначалник, който изпълнява поетите към обществото ангажименти. Амбицията ни е да увеличим броя на общинските съветници от ГЕРБ в Общински съвет, както и кметовете на населени места да са два пъти повече. Надяваме се предизборната кампания да се води коректно и хората да излязат масово да гласуват. Вярваме, че ПП ГЕРБ ще е първата политическа сила не само в община Сливен, но и в цялата област“, заяви Здравко Костадинов.

Документи за регистрация в ОИК внесоха и председателите на ГЕРБ в останалите три общини от областта. В Котел, Нова Загора и Твърдица партията ще се яви на местните избори със собствени кандидати за общински кметове, кметове на кметства и пълни листи с кандидати за общински съветници.

Още снимки от новината

-------
-------

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев