ГЕРБ Сливен: Трагичен инцидент не може да е повод за политическа агитация

---
02.10.2019 / 16:18

Ръководството на ГЕРБ Сливен напълно подкрепя общинската администрация по отношение на мерките, предприети след инцидента, при който жена загина в кв. “Надежда”.

Ситуацията представлява дългогодишно предизвикателство и Община Сливен прави всичко възможно за справянето с него. Вярваме, че виновните за трагичния инцидент трябва да понесат отговорността си.

В същото време категорично се противопоставяме на опитите случаят да бъде използван за политическа агитация. Евтиният политически PR и самоизтъкване на гърба на човешки съдби е нещо, което смятаме за абсолютно неприемливо!

Именно затова преди седмица пожелахме да седнем на една маса с всички политически сили и кандидати в настоящата предизборна кампания. Предложихме споразумение за честно и почтено поведение в дните до 27 октомври. Ние го подписахме прозрачно, пред очите на журналистите, които станаха гарант.

ГЕРБ Сливен ще продължи да води кампания, фокусирана само върху добрите идеи за развитие на града. Вярваме, че това искат и жителите на общината.

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев