МГЕРБ организира шахматен турнир

шахмат
23.10.2010 / 20:53

На 23 октомври в Обединен детски комлекс - Сливен се проведе шахматен турнир за деца, организиран от младежката организация на партия ГЕРБ. Проявата бе по повод празника на Сливен, а в надпреварата се включиха 14 деца от 7 сливенски училища. След много оспорвана борба първото място в турнира спечели Панайот Донев от ПМГ ”Д. Чинтулов”, а втори се нареди Светослав Иванов от НХГ "Д. Добрович". След изиграването на всички срещи двамата имаха равен брой точки - по 5, спечелени след 5 победи и 1 загуба. Това доведе до финален двубой, който Панайот Донев спечели по убедителен начин. На трето място се класира друг възпитаник на ПМГ ”Д. Чинтулов” - Йордан Данов.

Победителите получиха сувенири и шахматни дъски, връчени от народния представител от ГЕРБ Диан Червенкондев, а след турнира всички опитаха и от специално изработена торта под формата на шахматна дъска.

От МГЕРБ изразиха надежда, че и за в бъдеще ще организират подобни спортни прояви за деца и благодариха за съдействието и предоставените условия на Обединен детски коплекс - Сливен и шахматен клуб „Темп”, без чиято помощ провеждането на турнира би било невъзможно.

Още снимки от новината

шахмат1
награждаване
турнир мгерб

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев