ЦСМП–Сливен с благодарствено писмо до ПП ГЕРБ за оказаната помощ в битката им с COVID-19

-------
16.04.2020 / 13:21

Работещите в Центъра за спешна медицинска помощ – Сливен изпратиха благодарствено писмо до ПП ГЕРБ - Сливен за оказаната помощ в битката им с COVID-19.

„В знак на нашата признателност и благодарност за моралната и материална помощ, както и за подкрепата, която ни оказахте в трудните за нас дни, Вашата щедрост и доброта ни донесоха радост и надежда в ежедневната ни работа с болните от COVID-19”, се казва в писмото на медиците. Те благодарят още и за ежедневната загриженост към техните проблеми и нужди в тази тежка ситуация, когато са на първа линия в борбата с пандемията.

Думите на благодарност са по повод дарение на 500 лични предпазни средства, както и на яйца и козунаци на всички служители на ЦСМП – Сливен а предстоящия Светъл празник – Воскресение Христово.

Общинската организация на ГЕРБ – Сливен дари и 3000 защитни маски за многократна употреба на социално слаби и самотни възрастни хора от общината във всички 44 населени места в община Сливен. Предпазни средства бяха предоставени и на Инфекциозно отделение, на обитателите на Дома за стари хора, Центровете за настаняване от семеен тип, и други социални заведения в Сливен.

Още в началото на извънредното положение, народният представител Мария Белова и общински съветници от ГЕРБ се отзоваха на призива на МБАЛ „Д-р Иван Селимински“ – Сливен за финансова подкрепа за закупуване на техника за борба с вируса - дезинфекционни апарати и апарат за дихателна реанимация.

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев