ГЕРБ направи дарение за областната болница в Сливен

дарение
27.12.2010 / 16:29

Народните представители от ГЕРБ Десислава Танева и Диан Червенкондев направиха дарение на неонатологичното отделение на МБАЛ „Д-р Иван Селимински”-Сливен. Те връчиха на изпълнителния директор на болницата д-р Васислав Петров инхалатори и спални комплекти за нуждите на отделението.

„Искам да честитя празниците на целия екип на болницата, да му пожелая здраве, да бъде винаги толкова отговорен към пациентите си и все така отлично да се справя с критичните ситуации. Ние от ГЕРБ решихме да направим дарение за неонатологичното отделение по повод на молби, които са били отправяни за нещата, което са необходими”, каза Десислава Танева.

Д-р Петров благодари за вниманието и направения жест и заяви, че всяка помощ е добре дошла за болницата, въпреки, че към момента тя започва да се стабилизира и разполага с необходимите консумативи и материали. Неонатологът д-р Таня Праматарова също благодари за вниманието от страна на ГЕРБ. Тя заяви, че се радва да види хора, които мислят за децата на Сливен и даряват от сърце за тях.

Дарението е част от коледната благотворителна кампания на партията в Сливен.

Още снимки от новината

дарение1
дарение2
дарение3
дарение4

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев