Десислава Танева: Гласувах за сигурността и за това да продължат започнатите политики

----
04.04.2021 / 08:31

Министърът на земеделието, храните и горите Десислава Танева упражни правото си на вот в I-во училище „Хаджи Мина Пашов“ в Сливен.

„Днес гласувах с убеждението, че всеки трябва да упражни правото си на глас. Гласувах в условията на създадена сигурност за здравето на всички, които днес ще решат да дадат своя вот“, каза Танева.

„Днес гласувах за България. Гласувах за сигурността и за това да продължат започнатите политики. В последните четири години, Сливен получи най - голямата подкрепа за реализирането на ключови инфраструктурни проекти и днес гласувах това да продължи. Гласувах България да продължи да има влиянието и авторитета, които си е завоювала в Европа и света. Да се развиваме и да се подобряват условията на живот на хората“, заяви министърът.

Според Десислава Танева най-важното е да упражним правото си на глас, като по този начин да изразим своята позиция и грижата за съдбата на страната ни. Тя призова всеки, който иска България да продължи да върви по пътя на развитието, да отиде до избирателните секции.

Още снимки от новината

----

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев