Георги Стоянов: Всички предложения за изменение на бюджета на община Сливен означават едно: работа, работа, работа

----
22.04.2021 / 10:52

Ремонт на улици в Сливен и основно в малките населени места, изграждане на системи за видеонаблюдение, улично осветление, извършване на неотложни аварийно-възстановителни работи и довършване на общински жилища, това са част от дейностите, които предстои да бъдат извършени, след като днес Общинският съвет одобри актуализацията на бюджета.

„Бюджетът, като финансов план е един динамичен и непрекъснат процес в развитие, следващ реалностите в Общината. През годините администрацията се е доказала в професионалното му управление и изпълнение, което е видно от процента на изпълнение – от 80 до 90 на сто през различните години. Управленският екип на кмета Стефан Радев са хора на действието. Всичките предложения за изменение на Бюджет 2021 означават едно: работа, работа, работа“. Това заяви председателят на Комисията по бюджет и финанси в местния парламент и общински съветник от ГЕРБ Георги Стоянов.

Той уточни, че 1 милион и 600 хиляди лева ще бъдат насочени за ремонти на уличната мрежа основно в по-малките населени места, както и в Сливен. Малко над 602 000 лв. са предвидени за изграждане на видеонаблюдение в селата и неотложни аварийно-възстановителни работи, изграждане на улица в кв."Речица", ремонт на читалища и други.

Община Сливен ще получи авансово финансиране в размер на около 1 млн. и 300 хил. лв. за изпълнението на два европейски проекта, които ще бъдат причислени към приходите.

Още снимки от новината

----

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев