ГЕРБ-Сливен регистрира листата си с кандидати за народни представители

-------
07.06.2021 / 13:15

ГЕРБ-Сливен регистрира листата си с кандидати за народни представители за предстоящите предсрочни парламентарни избори на 11 юли. Листата е 12-членна, а водач е областният координатор на партията и ексминистър на земеделието, храните и горите Десислава Танева.

Втора е Мария Белова – юрист, народен представител в 43-то, 44-то и 45-то Народно събрание. Трета е д-р Наталия Канева – началник на отделението по ендокринология в МБАЛ "Д-р Иван Селимински"-Сливен. Четвърти в листата е треньорът по колоездене Евгени Балев. Пети е Борис Шейтанов – предприемач и мениджър на застрахователен офис. Под номер шест в листата е Георги Даскалов – фармацевт и мениджър на аптека в Сливен. Седми е Деян Митев –директор и главен художествен ръководител на Ансамбъл за народни песни и танци – Сливен. На осмо място е юристът Галя Хачадурян. Педагогът Милена Гочева е девета. Тя е начален учител в Сливен. Под номер десет е Даниела Василева – педагог и учител в Сливен. Единадесети в листата е Велмира Вълева – асистент на евродепутата от ГЕРБ/ЕНП Асим Адемов. На 12-то място е юристът и бивш областен управител на Сливен Чавдар Божурски.

След регистрацията на листата, областният координатор на партията Десислава Танева призова всички участници в изборния процес, които получат доверието на хората на 11 юли, да поемат отговорността и да бъде съставен редовен и работещ кабинет.

„Ние ще водим позитивна и честна кампания, с реални и изпълними ангажименти към хората. Призоваваме политическите партии да носят отговорност и да не се наказват избирателите с други извънредни избори, каквито са опасенията. Каквото каже народът, техните избраници трябва да се съобразят с този вот и да направят всички усилия, да има редовен кабинет“, каза още Десислава Танева.

 

Още снимки от новината

-------

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев