Коалиция ГЕРБ – СДС в Сливен официално откри предизборната си кампания за изборите на 11 юли

-----
16.06.2021 / 23:40

Коалиция ГЕРБ – СДС в Сливен официално откри предизборната си кампания за изборите на 11 юли. Кандидатите за народни представители бяха представени в зала „Сливен“ от водача на листата и областен координатор на ГЕРБ Десислава Танева.

Тя благодари на всички, участвали в развитието на организацията в Сливен, за работата и усилията през годините.

„Безспорно, дългото управление амортизира и личностите, които са носители на това управление, но съм убедена, че от всички, които тръгват да се борят за общественото доверие, по-добра експертиза, по-добри възможности за изграждане и подобрение условията на живот в България, от екипа на ГЕРБ – няма. Предизвикателството пред нас е да убедим в това и хората“, заяви Десислава Танева.

По думите й ГЕРБ е за принципност, правила и ред във всеки сектор от обществения живот, както и за строго спазване на законодателството, такова каквото е. „В момента сме свидетели на грубо погазване на действащото законодателство. Ние сме демократична държава. Демокрацията не може да бъде „Аз казвам – ти слушаш“. Демокрацията означава всеки да бъде свободен да изразява волята си, да бъде зачитано неговото мнение и права, и да спазваме законите такива, каквито са“, каза още Танева. По думите й България трябва да продължи своето добро развитие и темпа на растеж, който е постигнат.

Според нея, се очакват трудни избори, но това, което отличава ГЕРБ от всички останали партии е, че не обещава много, но това, което се обещае, се изпълнява. „Никога не съм се съмнявала в честността на изборите. Ние сме печелили избори, когато сме били в опозиция. Губили сме избори, когато сме били управляваща партия. Въпреки трудностите, ние трябва да убедим хората, че трябва да гласуват. Предизвикателството пред нас е да обясним на хората това, което сме направили. Ние слушаме хората, затова е нужен максимален резултат, защото има още какво да направим в полза на общността, ние гледаме реално и прагматично, с поглед към това, което можем да направим“, каза още Танева.

Тя поздрави местните власти в област Сливен, ръководени от екипи на ГЕРБ и подчерта, че всичко, което се прави е единствено в интерес и с грижа за хората.

От своя страна кметът на Сливен Стефан Радев заяви, че в момента България няма нужда от скандали, а от дискусия за стратегическите задачи, които стоят пред страната ни. Той обяви, че подкрепата от държавата в последните пет години за Сливен е за над 16 млн лева за ключови обекти. „Важно е сега България да има стабилно правителство и управление със стратегически поглед върху европейското развитие и свобода на стопанската инициатива. Няма как една община ако няма добра взаимовръзка с централната власт да се развива успешно“, каза Стефан Радев. Той подчерта и доброто партньорство между ГЕРБ и СДС.

Водачът на листата с кандидати за народни представители от ГЕРБ/СДС Десислава Танева, представи своите 11 колеги, с които тръгват за победа с номер 5 в бюлетината.

Втора е Мария Белова – юрист, народен представител в 43-то, 44-то и 45-то Народно събрание. Трета е д-р Наталия Канева – началник на отделението по ендокринология в МБАЛ "Д-р Иван Селимински"-Сливен. Четвърти в листата е шампионът и треньор по колоездене Евгени Балев. Пети е Борис Шейтанов – предприемач и мениджър на застрахователен офис. Под номер шест в листата е Георги Даскалов – фармацевт и мениджър на аптека в Сливен. Седми е Деян Митев –директор и главен художествен ръководител на Ансамбъл за народни песни и танци – Сливен. На осмо място е юристът Галя Хачадурян. Педагогът Милена Гочева е девета. Тя е начален учител в Сливен. Под номер десет е Даниела Василева – педагог и учител в Сливен. Единадесети в листата е Велмира Вълева – асистент на евродепутата от ГЕРБ/ЕНП Асим Адемов. На 12-то място е юристът и бивш областен управител на Сливен Чавдар Божурски.

„ГЕРБ излиза с кандидати за категорична победа. Необходима е максимална мобилизация за вота и максимален резултат на 11 юли, за да се въведе „Ред в хаоса“, който цари в момента“, заяви Десислава Танева.

Още снимки от новината

-----
-------
-----

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев