Футболистите на „Лил“ са носители на купата от традиционния турнир, организиран от МГЕРБ – Сливен

-------
05.07.2021 / 10:43

Рекорден брой участници и зрители се включиха в петото издание на традиционния турнир по футбол на малки вратички, организиран от младежката организация на ГЕРБ – Сливен. Пред над 200 зрители на футболното игрище зад зала „Асеновец“, сили премериха 10 отбора от Сливен и общината. За ремонта на изцяло обновената спортна зала „Асеновец“, чийто ремонт бе един от приоритетите на ГЕРБ Сливен преди четири години, правителството на Бойко Борисов отпусна близо 1,3 млн. лева.

На терена излязоха футболисти от отборите „Българка“, „Лил“, ФК „Карандила“, „Камите“, „Самуил“, „Ботев“, „Каталунците“, „Розенбург“, „Струпец“ и „Орлите“.

Футболните срещи се играха в две полувремена по 15 минути. След оспорвана битка най-добрите четири отбора се бориха за първото място. На първо място и шампиони на турнира са футболистите от „Лил“, втори са ФК „Струпец“, а на трето място се класира отборът на „Камите“.

Наградата на победителите връчи кандидатът за народен представител от листата на ГЕРБ-СДС Борис Шейтанов. Те получиха купа, грамота и парична награда. Класираните на второ и трето място получиха грамоти и парична награда. По време на турнира бяха връчени и поощрителни награди. Наградите връчиха кандидатите за народни представители от листата с номер 5.

Амбицията на организаторите е да наложат турнира като престижна регионална купа, на която да се събират най – добрите любители – футболисти. ГЕРБ продължава да подкрепя и насърчава изграждането на спортна инфраструктура и достъпна среда във всяко едно населено място.

 

Още снимки от новината

-------
-------
-------
-------

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев