Борис Шейтанов: Младите българи са богатството на страната ни

-------
06.07.2021 / 09:38

България трябва да продължи своя европейски път, за да бъде гарантирано успешното развитие на страната ни. Това заяви кандидатът за народен представител от ГЕРБ и СДС Борис Шейтанов, който представи своите пет причини, за да се подкрепи листата с номер 5 на 11 юли.

За него ГЕРБ е единствената партия, която дава възможност на младите хора да участват в политиките за по-добър живот на обществото. „За да бъде България най-доброто място за правене на бизнес в Европа и за да има повече европейски програми за стартиращи предприятия, на 11 юли трябва да се подкрепи листата на ГЕРБ и СДС, които са под номер 5. Това може да стане като подадем ръка на младите и българите в чужбина. В програмата си сме заложили повече дигитализация и по-малко бюрокрация. Мисля, че е време да спрем да чакаме по опашките в институциите“, каза още Борис Шейтанов.

Според него друга основна причина да се подкрепи листата с номер 5 е, че при управление на ГЕРБ до края на следващия управленски мандат, минималната работна заплата ще стане 1000 лв., а средната 2000 лв.

Според Борис Шейтанов, най-важната причина да се подкрепи Коалиция ГЕРБ – СДС на 11 юли, е че единствено те предоставят повече възможности за развитие на младите хора в родните им места, „Младите българи са богатството на България и те са бъдещето на страната ни“, категоричен е Шейтанов.

Борис Шейтанов е роден в Сливен. Завършил е Университет по бизнес мениджмънт и хотелиерство в Хага, Нидерландия. В момента е мениджър на застрахователен офис. В последните години е успял да изгради стабилни и ползотворни бизнес контакти с държави от Европа и извън Европейския съюз.

Може да подкрепите Борис Шейтанов като гласувате с № 5 в бюлетината, с преференция 105.

Целият епизод с негово участие е достъпен тук -

Епизодът на “Моите 5” можете да видите и във Facebook - https://fb.watch/v/92B8DFsnQ/

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев