Десислава Танева: Гласувах за възстановяване на нормалността

----
11.07.2021 / 12:07

Водачът на листата на Коалиция ГЕРБ – СДС Десислава Танева упражни правото си на вот в училище „Хаджи Мина Пашов“ в Сливен.

„Днес гласувах за възстановяване на нормалността, на институционалния диалог и на сигурността. Днес гласувах за България. Гласувах за всичко добро, което може да се случи на страната“, каза Десислава Танева.

Тя обясни, че заради проблем с машината в нейната секция се е наложило хората да чакат два часа. От началото на изборния ден до 9,30 ч. в 15-та секция в училището е успял да гласува само един човек. Голяма част от чакащите пред секцията са се отказали да чакат и да гласуват.

„Обстановката стана много изнервена. Надявам се следващото Народно събрание да прояви разум и хората да имат алтернативи. Защото в тези два часа се върнаха поне 10 човека, но ако имаше възможност да се гласува с хартиени бюлетини, хората можеше да упражнят правото си на глас. Бяха дошли хора от София и Созопол, за да гласуват по постоянния си адрес. Това е недопустимо“, коментира Десислава Танева.

Тя благодари на всички, имали търпение да изчакат два часа, за да гласуват.

Според Десислава Танева най-важното е да упражним правото си на глас, като по този начин изразим своята позиция и грижата за съдбата на страната ни. Тя призова всеки, който иска България да продължи да върви по пътя на развитието, да отиде до избирателните секции.

 

Още снимки от новината

----

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев