ГЕРБ Сливен закрива кампанията си със специално видео

-------
11.11.2021 / 14:10

Със специално, емоционално видео, разкриващо стъпките в кампанията на силните кандидати под номер 32 в листата, ГЕРБ Сливен закрива официалната част на кампанията си.

Клипът включва кадри от обиколки на кандидатите за народни представители из града, както и в селата в областта. Видеото включва и инициативата на МГЕРБ за облагородяване на един от маршрутите до Халката, както и кадри от традиционната предизборна шатра на партията.

“Финалното видео е логичен завършек на кампанията и за мен бе удоволствие да разкажа какво се случи в последния месец”, заявява кандидатът за народен представител Велмира Вълева, чийто глас озвучава видеото.

И през тази кампания, съобразявайки се с противоепидемичната ситуация, ГЕРБ и СДС в Сливен проведоха най-грамотната дигитална кампания в страната.

Над 40 видеоматериала разкриват основните приоритети в управленската програма на ГЕРБ и СДС, запознават сливналии с кандидатите в 21 МИР и разясняват процеса на машинно гласуване.

От видеоматериалите можем да разберем, че кандидатите под номер 32 в бюлетината ще се борят за социална поносимост на електроенергията; минимална работна заплата от 1 000 лв и средна заплата от 2 000 лв; ежегодно индексиране на пенсиите и санирането на домовете на 120 000 семейства.

Финалното видео на ГЕРБ и СДС за тази кампания можете да видите тук - https://youtu.be/cqxcMUWdhpA

Както и на страницата на ГЕРБ – Сливен във фейсбуук: https://www.facebook.com/gerb.sliven

Всички видеоматериали с приоритетите в кампанията на коалицията под номер 32, както и разясняване на процеса за гласуване с машини можете да откриете в официалния YouTube канал на ГЕРБ Сливен - https://www.youtube.com/channel/UCOdk6GSW2O2gyfpRfS9HQrg/featured

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев