ГЕРБ-Сливен регистрира листата си с кандидати за народни представители

-------
26.02.2023 / 11:36

ГЕРБ-Сливен регистрира листата си с кандидати за народни представители за предстоящите предсрочни парламентарни избори на 2 април. Тя е от 12 души.

Водач на листата на ГЕРБ-СДС в Сливен е областният ръководител на партията Десислава Танева. Втора е Мария Белова – юрист и народен представител в предходни Народни събрания. Трети е Генчо Димитров - директор на Исторически музей - Нова Загора. Четвърти в листата е треньорът по колоездене Евгений Балев. Пети е юристът и бивш областен управител на Сливен Чавдар Божурски. Ибрям Мустафов e под номер шест. Той икономист и предприемач, представител на община Котел. Младият предприемач Христо Борисов е седми, а осми е инженерът и заместник – кмет на община Твърдица – Антон Драганов. Девети е заместник – кметът на община Нова Загора Ивайло Енев. Георги Даскалов – фармацевт и мениджър на аптека в Сливен, е под номер десет. Единадесета в листата е юристът Галя Хачадурян, а предприемачът Тодор Георгиев е на 12-то място.

След регистрацията Димитър Митев, който е член на областното ръководство на ГЕРБ и председател на Общинския съвет в Сливен заяви, че кампанията, която ще води ГЕРБ – СДС ще бъде позитивна и открита. „Както винаги ще водим честна, позитивна и открита кампания. Ще представяме единствено политики, които ще са насочени към хората, визията ни за развитието на страната и възможностите за бюджетна и финансова дисциплина. Ние никога не сме използвали черен PR, затова вярвам, че и нашите опоненти ще водят достойна и толерантна кампания. Убеден съм, че ГЕРБ – СДС и в регионален, и в национален план ще е първа политическа сила“, каза Димитър Митев.

Евгений Балев, който е четвърти в листата, след регистрацията също призова за ползотворна, позитивна и безпроблемна кампания, и изрази увереност в победата на ГЕРБ-СДС на 2 април.

От своя страна Антон Драганов, който е представител на община Твърдица в листата, заяви, че всички тръгват позитивно настроени към поредните избори. „Надявам се на една добра кампания, в която ще говорим за полезните неща и добрите намерения към хората. Пожелавам успех на всички и този път се надявам ГЕРБ – СДС да успее да реализира три мандата за област Сливен“, каза Антон Драганов.

Общинският ръководител на ГЕРБ Здравко Костадинов изрази надежда след изборите на 2 април, в страната ни да се реализира стабилно редовно правителство, което да сложи край на политическата нестабилност и несигурността за хората.

 

Още снимки от новината

----
-----

 

 
 

Copyright © 2008-2023 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев