Мария Белова: На 2 април с номер 2 ще направим България стабилна отново

-----
12.03.2023 / 14:08

Всички усилия на ГЕРБ-СДС в следващия парламент ще бъдат насочени в посоката да се състави работещ кабинет и да спре спиралата от безсмислени предсрочни избори. Това заяви кандидатът за народен представител Мария Белова, която е под номер 102 в листата на ГЕРБ-СДС в Сливен. „Тече поредната, пета само за две години, предизборна кампания. Дадохме началото й с ясното съзнание за тежестта, с която се нагърбваме на фона на цялата колективна безотговорност на управляващите през тези две години. От срещите ми с хората усещам притеснението и страховете им заради чудовищната инфлация и липсата на сигурност. За съжаление през тези две години станахме свидетели на всички аспекти и целия мащаб на популизма в политиката. Заливането на обществото с фалшиви новини и с нереални обещания, че нещо може да се случи, без да има основа - и организационна, и финансова, е много опасно. Тази безотговорност, която цареше досега, и фактът, че колегите от ПП не поемаха конкретни ангажименти, а се концентрираха само и единствено към антиГЕРБ говоренето, доведоха до този популизъм и до празните обещания, които задълбочиха кризите“, каза Мария Белова, която е под номер 102 в листата на ГЕРБ-СДС.

В 48-то Народно събрание Белова бе част от две комисии – на земеделието и на енергетиката. Тя припомни, че по предложение на парламентарната група на ГЕРБ са приети много важни законодателни решения, които да компенсират до известна степен галопиращата инфлация. „Високите цени на електроенергията поставиха пред изпитание българския бизнес. Водещ приоритет за нас бе да запазим конкурентоспособността на българската икономика, респективно да бъдат гарантирани работните места“, каза още Мария Белова.

Тя призова хората да не вярват на тези, които казват, че няма смисъл да се гласува на 2 април. „Не вярвайте на тези, които ви казват, че няма смисъл да се гласува и че тази есен ще имаме парламентарни и местни избори в едно. Тези, които говорят така, не осъзнават, че не може да продължава по този начин. Важно е да се гласува на 2 април. Всеки глас е важен и всеки ваш глас е задължение за партията и народния представител, които Ви представляват“, допълни кандидатът за народен представител.

Тя е категорична, че ГЕРБ-СДС имат визия и план как страната ни да излезе от кризата. „Имаме експертите, които могат и знаят как да направят това. Имаме и управленските решения, за да се върне стабилността и да се сложи край на поскъпването на живота. Но, за да стигнем до тези управленски решения, ни е необходима убедителна подкрепа. Уверена съм, че заедно на 2 април с номер 2 ще направим България стабилна отново“, заяви Мария Белова.

Кандидатите на ГЕРБ-СДС, за стабилна България отново, може да подкрепите с номер 2!

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев